15799942_2031938217032975_398642136666852481_o
Dead Congregation, Relics of Humanity and Grimaze
February 22, 2017
9:00 pm
Sofia
Live & Loud

https://www.facebook.com/events/1792427467674431/?active_tab=discussion

Dead Congregation ще свирят в София на 22 февруари 2017

Dead Congregation без съмнение са гордостта на дет метъл сцената на Гърция през последните пет години. Когато една банда се развива така динамично и посоката е прогресиращо подобряване на всички компоненти, съвсем естествено идват звукозаписни договори и покани за участие на емблематични фестивали. Фестивали, на които дори само фактът, че виждаш логото на дадена банда е признание, че тя е високо ценена.
А каква е формулата една банда да стигне до фенове в цял свят за малко повече от десетина година? Едва ли някой може да отговори с точност, но едно е сигурно – иска се постоянство, инвестиции и хъс. Dead Congregation ги имат. Добавете и самочувствието, което са набрали през годините, подкрепяно от положителни отзиви и имате група, която седи непоколебимо на сцена и е готова да изоре земята, на която сте стъпили, за да ви докаже, че има защо да е гордостта на дет метъл сцената на Гърция.
Шоуто им на живо е стегнато и в същото време динамично. Българската публика ще има шанса да го види на 22 февруари 2017-а, когато бандата ще мине през София като част от турнето „Sombre Martyrium over Europe – Part II Southeast Leg”.
Мястото е клуб Live & Loud, а началото на концерта е планирано за 21:00 ч. и ще бъде сложено от съпорт банда, която ще обявим по-късно. Билетите ще са на цена от 12 лв. и ще се продават само на място в клуба.

Formed in 2004 in Athens, Greece, Dead Congregation focus on lacking aspects in today’s death metal bands/releases: feeling, spirit, atmosphere and quality.
Creating darkness and blasphemy is their only goal…

DISCOGRAPHY:
Purifying Consecrated Ground (miniLP, 2005)
Graves of the Archangels (LP, 2008)
Dead Congregation / Hatespawn (split EP, 2008)
Promulgation of the Fall (LP, 2014)

LINKS:
http://www.facebook.com/deadcongregation
http://deadcongregation.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=KiX3v8z9JiI

Relics of Humanity Brutal Death Metal (Belarus) се включват към концерта!

https://www.facebook.com/relicsofhumanity/
https://relicsofhumanity.bandcamp.com/
http://relicsofhumanity.bigcartel.com/

GRIMAZE са death/groove метъл банда от София. През 2016 издадоха едноименното си EP, което успешно промотираха във Виена, Мюнхен, Будапеща, Букурещ, Сараево, Суботица, Скопие, Ниш, Крушевац и България.
През есента на 2016 направиха турнето “Да Живеем в Чистота”, където комбинираха концерти и събития за почистване и заедно с над 200 човека изчистиха над 120 хиляди литра отпадъци в 10 български града.
През декември завършиха годината подгрявайки бруталната банда Poppy Seed Grinder.
В музиката на Grimaze може да се усетят groove, death и progressive елементи. В творчеството им се акцентира върху вътрешното пътуване и себепознание, като тема на текстовете и атмосфера на музиката.
Дългосвирещият им албум, носещ името “Planet Grimaze” се очаква да излезе в края на пролетта.
Drooble – https://drooble.com/grimaze
Youtube – https://www.youtube.com/user/grimazeband
Facebook – https://www.facebook.com/GRIMAZE